Zambet de copil

Acum la sfarsit de an de obicei oamenii trag o linie imaginara si fac bilantul lucrurilor pe care le-au facut in anul care a trecut, bune si rele. Tot acum majoritatea ne facem planuri cu ce dorim sa realizam in urmatorul an.
Pentru mine anul 2009 a fost un an foarte greu, cu multe incercari care m-au intarit si care m-au facut sa ma gandesc foarte bine la ce vreau sa fac cu viata mea si la cum pot face lumea sa fie un pic mai buna. Pentru anul 2010 am planuri mari pentru mine si totodata voi incerca sa contribui pe cat pot la ajutarea altor oameni.
Am in plan un mic proiect in care sper sa ma ajute toti cunoscutii mei, colegii de munca, prieteni si chiar necunoscuti. Promovarea planului poate incepe chiar de pe acum. Ideea este simpla, vreau sa ajut cativa copii orfani cu mancare, haine si jucarii. Vreau ca inainte de sarbatorile de Paste sa strang destui bani ca sa pot face la fiecare cate un pachetel pe care sa il ofer, sa simta si ei ca este sarbatoare si ca cineva le este aproape, macar pentru cateva ore.

Am sa va dau mai multe detalii si va voi tine la curent cu tot ce fac in acest sens dupa ce voi alege orfelinatul, care va fi cu siguranta din Bucuresti.
In anul 2010 sper sa reusesc sa aduc cat mai multe zambete pe fetele copiilor pentru ca ei sunt viitorul. Imi sunt atat de dragi copilasii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.