Scrisoare deschisa catre RADET

Puteti citi de jos in sus, ca sa intelegeti reclamatia facuta de mine si metoda “solutionarii” ei.

Stimata domana Carmen Iordache, multumesc pentru acest email si vreau sa intelegeti faptul ca tot ce am scris mai jos NU este pentru dumneavoastra, ci ma adresez institutiei RADET. Daca cineva imi poate raspunde, as aprecia.

Buna ziua RADET,

Am citit atasamentul de mai multe ori si va spun sincer, ca nu vad nici o solutionare a problemei. Si tin sa va aduc aminte ca eu am facut o RECLAMATIE si nu o PETITIE, cum vad ca o numiti voi. In scrisoarea atasata NU vad decat o jignire adusa unui cetatean Bucurestean, care doreste sa se informeze de ce plateste pentru ceva ce nu primeste.

Eu am initiat reclamatia pe 4 Octombrie, si voi ati inregistrat-o pe 6 octombrie cu trimiterea unei “solutionari oficiale” pe 3 noiembrie.

NU ma intereseaza detaliile tehnice si parametrii in care lucrati sau ar trebui sa functionati voi. Pe mine ma interesa de ce NU am avut apa calda 8 zile si DE CE trebuie ca apa rece care a curs, sa o platesc drept apa calda? Cumva pentru ca voi nu v-ati platit datoriile la Distrigaz? Ar trebui sa ma intereseze pe mine acest lucuru? De ce a trebuit sa aflu de la TV si presa problema pe care o aveati si nu direct de la voi in urma reclamatiei efectuate???

Veniti cu un raspuns impertinet, la o luna dupa ce s-a remediat problema! Se pare ca nu va e rusine de nimic si pe deasupra ma si insultati cu aceast raspuns adus solicitarii mele. Puteati macar sa va cereti scuze pentru disconfortul creat, dar probabil deja visez frumos! 

EU vreau o solutionare facuta la o verificare de atunci, nu o verificare facuta la 1 luna dupa ce problema s-a rezolvat sau poate ca aceasta verificare nici nu s-a efectuat vreodata!

Noi cetatenii nu avem SI drepturi?  Avem doar obligatia sa platim tot ce ne dati voi:  apa rece pe post de apa calda, apa rece cu pietre si nisip, apa galbena, maro, portocalie… apa pe care nu o putem bea.

Platesc cat consum fara nici o problema, dar atat timp cat sunt pusa sa platesc apa rece la pret de calda… ma simt jignita. 

De ce tampitul de rand, care isi plateste constiincios apa rece la pret de calda, trebuie sa suporte consecintele neregulilor care se intampla pe la voi?

De ce sunt mintita si nu mi se spune adevarul in acea solutionare trimisa de voi? 

De ce NU mi se fac reduceri de plata cand voi nu va onorati contractul????

Oare cand o institutie  din Romania v-a ajunge sa respecta cetateanul roman, platitor de taxe si dari?

———————————–
Va doresc o zi frumoasa, cu apa calda pt un dus bucal care sa spele tot cacatul pe care il mancati! Daca nu aveti bani de periuta de dinti, va sponsorizez eu!

Iuliana Fekete


From: Relatii RADET – Carmen Iordache <carmen.iordache@radet.ro>
To: iuliana_fekete@yahoo.com
Sent: Monday, November 3, 2014 11:24 AM
Subject: raspuns radet

 

Stimată doamnă,

 

Vă transmitem ataşat răspunsul la solicitarea dumneavoastră.

Solutionare RADET

 

 

SERVICIUL SECRETARIAT GENERAL – Biroul Comunicare

 

Str. Cavafii Vechi nr. 15, sector 3, Bucureşti

0800 820002, www.radet.ro

Luarea in evidenta a reclamatiei

Reclamatia initiala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.