Iulia

Eu sunt Iulia! 🙂

Pe acest blog scriu din  cand in cand, cu scopul de a  aduce zambetul pe chipurile voastre. Ador oamenii veseli si intodeauna voi considera ca oamenii sunt mai frumosi atunci cand zambesc.

Povestea blogului HazLii:
Prin 2007, cand inca lucram la Ultra Pro Computers, ca orice om care sta la un birou, in fata calculatorului mai primeam si mailuri funny… sute 🙂 Bineinteles colegii mei doreau sa le primeasca si ei, iar asta insemna sa fac o gramada de forward-uri la mailuri. Uneori imi era lene sau chiar nu aveam timp sa fac acest lucru. Mi s-a parut mie ok atunci sa fac un blog (fostul hazlii.blogspot.com) si sa pun acolo aproape tot ce era cu continut hazliu, iar colegii mei doar accesau link-ul cand aveau chef.

La inceput vizitatorii erau bineinteles doar fostii mei colegi de la UP. Intre timp am vazut ca mai era accesat si comentat si de catre altii. Incet incet, blogul a crescut din toate punctele de vedere, eu am inceput sa fiu curioasa de cum functioneaza tot acest sistem si pot spune ca datorita lui am invatat o gramada de lucruri noi si interesante despre aceasta lume a bloggerilor, despre optimizare, programare, monetizare, concursuri, publicitate, review-uri… etc.

In timp, din blog de divertisment am ajuns sa il transfor si intr-unul personal. Preponderent veti gasi pe HazLii articole distractive, dar si chestii personale, fotografii facute de mine, muzica sau filmele mele preferate sau articole despre lumea IT. La inceputul lui 2011 dintr-o incapatanare proprie mi-am mutat blogul de pe platforma gratutia oferita de google pe domeniu prorpriu, asa avand posibilitatea sa invat si mai multe 😀

Dupa cum bine stiti si am mai spus-o, eu una NU ma consider un blogger in adevaratul sens al cuvantului! Eu nu scriu constant si public ceva doar cand am eu chef si timp!

Ma mandresc totusi cu doua diplome obtinute la:

SuperBlog 2009

si la

SuperBlog 2010

… unde am castigat foarte multa experienta, prieteni buni si nu numai 😀

Daca aveti intrebari despre mine sau blog sunteti bine veniti sa mi le adresati aici sau prin intermediul adresei de email pe care o gasiti in pagina de contact.

One thought on “Iulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.