Cumparaturi Non-Stop!

In data de 29.10.2009 Real-Hypermarket Romania a inaugurat cel de-al 22-lea magazin din reteaua sa. In cadrul complexului comercial AFI Palace Cotroceni si-a deschis portile al treilea hipermarket Real din capitala, fiind situat pe Str. Vasile Milea, nr 4 (intersectie cu B-dul Timisoara). Acesta este iReal de mare, avand o suprafata totala construita de 13.380 metri patrati, dispunand de o suprafata utila de vanzare de 7500 mp si o parcare cu 2500 de locuri care apartine intregului complex. Toata aceasta investitie s-a ridicat la suma de 23,4 milioane de euro.

Un lucru exceptional in aceste vremuri grele prin care trecem este ca din 29.11.09 avem in Bucuresti cu 300 de someri mai putin. Deschiderea noului hipermarket este un motiv de bucurie pentru noii angajati cat si pentru viitoriii clienti.
Nu iti ramane decat sa te urci in masina sau in mijoloacele de transport in comun si sa vii la Real pentru orice ai nevoie! Noul magazin te asteapta cu preturi fara egal si cu oferte care mai de care mai atractive, asa cum ne-a obisnuit pana acum. Toate acestea ne asteapta 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Mai jos gasesti un plan al hipermarketului, pentru a nu bajbai fara tinta printre numeroasele randuri pline de oferte.
Concluzia mea este ca Real respecta cumparatorul si buzunarul acestuia (pot sa iti dau o gramada de exemple daca nu ma crezi). Eu una sunt o clienta fidela si multumita.

Acest articol a fost scris pentru concursul organizat de Pcnews.

One thought on “Cumparaturi Non-Stop!

 1. Planul magazinului se potriveste perfect cu povestea mea…unde spuneam:
  Veti primi, de la intrare,
  Un pliant d-orientare
  Sa stiti unde sunt bucate,
  Vinuri multe, pe-ncercate,
  Fructe bune, moi, gustoase,
  Jucarii hazlii, haioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.