Contact

In aceasta pagina am sa va spun cate ceva despre regulile de bun simt care trebuie respectate pe acest blog, despre  schimbul de link-uri  si nu in ultimul rand despre cum ma puteti contacta.

Regulament de ordine interioara:

1 Pentru a propune un schimb de link cu HazLii, te rog sa lasi aiciun comentariu sau scrie-mi prin intermediul formularului pe care il gasesti mai jos.
2. Accept doar bloguri sau site-uri al caror continut il agreez EU !
3. Articolele, advertorialele si fotografiile (cu numele meu pe ele) sunt cu drepturi de autor si de aceea va rog sa precizati sursa printr-un link catre acest blog.
4. Articole care nu contin sursa de provenienta sunt primite prin intermediul emailului, instant mesengerului sau prin viu grai.
5. Imi rezerv dreptul de a nu aproba anumite comentarii care folosesc un limbaj decent sau care contin link-uri publicitare neagreate de mine.
6. De asemenea nu accept comentarii cu ofense la adresa celorlalti cititori/comentatori, care isi exprima liber punctele de vedere.

 

In mare cam acestea ar fi regulile iar daca imi mai aduc aminte de ceva, voi completa aici!

 

Pentru contact puteti folosi direct adresa de email contact@hazlii.net sau formularul de mai jos.

[si-contact-form form=’1′]

 

11 thoughts on “Contact

 1. Salut, Iulia! Intai de toate vreau sa iti urez succes cu noul format! Am modificat in blogroll adresa veche. Si daca tot suntem la capitolul modificari, te rog sa schimbi titlul blogului meu in Alice in WonderNet. Multumesc frumos si inca o data multa bafta!

 2. Imi pare rau ca ai pierdut PR2 dar cum ai eliminat site-uri sau blog-uri cu PageRank mare ai pierdut, ai 24 de ore sa adaugi bannerul meu pe blog-ul tau daca nu va fi eliminat bannerul tau Hazlii de 125x125px de pe blog-ul meu.

 3. salut draga webmaster-ita 🙂 am un site, de filme, http://www.filmeboo.com | filme online gratis .nu sunt la primul meu proiect, daca il pot numi asa avand in vedere ca e un site de filme online..nu cunosc politica ta de link exchange, insa observ ca ai mai multe blogguri.pot sa iti ofer ce link sau banner unde vrei tu cu conditia sa primescl si eu un link in unul dintre site-urile tale cu pr.(usa-din-spate, chill-paprika, sau chiar i-auzi (are pr 4 stiu) .

  iti multumesc anticipat.

 4. iti multumesc pt. raspunsul prompt.esti adaugata la mine, sper sa te ajute.imi place munca ta.

 5. Buna tuturor,

  Am gasit si eu acest blog si am trimis deja linkul la colegii mei, plictisiti si ei pe la munca 🙂
  Mi-am facut si eu de curand un blog, nu e chiar profi inca , dar sunt transpuse unele ganduri, care poate sunt comune multora dintre noi.
  Daca aveti chef sa aruncati un ochi…
  http://calatoriasprefericire.blogspot.com/

  @Iulia
  Mult spor in continuare, in generarea zambetelor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.