ASUS Designo MS largeste orizonturile

Cred ca oricui ii place sa isi decoreze casa, faci tot posibilul sa iti creezi un mediu ambiental cat mai placut si modern, iti creezi tot cofortul pentru a te simti cat mai bine si de a folosi spatiul la capacitate maxima. Oricine cred ca face asta in propria casa si toti cred ca avem un coltisor al tehnologiei. Mie acel coltisor imi place sa fie lejer, spatios, dar bine dotat, si de acest aspect o sa de ocupe in special Asus. Combinatia ideala este un laptop asus si unul din noile monitoare Designo MS.
Apreciez foarte mult noile tehnologii care sunt lansate pe piata si ii apreciez pe cei de la Asus care sunt mereu cu un pas inaintea celorlalti furnizori de tehnologie a noii ere digitale, aducandu-le astfel si titulatura de lideri de piata. Asus in cateva cuvinte inseamna peste 10.000 de angajati peste tot in lume, o echipa de cercetare si dezvoltare de prima clasa care lucreaza pentru noi, oamenii din toata lumea, o companie cu o cifra de afaceri de 8.1 miliarde USD realizati in anul 2008, o companie care in ultimii 11 ani consecutivi a fost clasificata intre primele 10 firme IT in cadrul “Business Week InfoTech 100”.
Anul acesta Asus a lansat o noua serie de monitoare LCD – Designo MS in 5 modele, MS 246/ 236/ 227/ 226/ 202, care ne pot convinge ca tehnologia capata stil. Aceste monitoare vor incanta ochii utilizatorilor prin performante vizuale desavarsite si un design deosebit. Monitoarele ultra-subtiri, cu un profil de doar 16,5 mm sunt sustinute de un suport in forma de inel, utilizand tehnologia Ergo-Fit care permite utilizatorului pozitionarea ecranului doar prin simpla miscarea cu ajutorul unui deget. Noile monitoare redau imagini clare la rezolutie Full HD 1080p, cu o rata de contrast de 50000:1, având un timp de raspuns de 2ms. Tehnologia ASUS Splendid™ Video Intelligence este integrata in noile monitoare pentru a beneficia de calitatea maxima a continutului de pe consolele de joc sau de pe Blue-Ray.Ca totul sa fie perfect, Asus are grija si de mediul inconjrator, noile monitoare continand cu 50% mai putine materiale daunatoare naturii si consuma cu 40% mai putina energie electrica, reducand astfel valoarea facturilor de curent.Cel mai bine va puteti da seama de calitatile lui folosindu-l sau daca nu il aveti puteti sa va bucurati de prezentarea lui in acest filmulet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.